Blogia
dern

INEM

INEM Les sigles de l'administració espanyola encarregada de gestionar les prestacions públiques relacionades amb el treball, a Portugal, corresponen a les de l'Institut Nacional d'Emergències Mèdiques. Després del periple d'aquest matí per intentar assebentar-me de si tinc dret o no a cobrar l'atur, començo a pensar que una col·lavoració entre les dues entitats no estaria de més. Les ambulàncies podrien socòrrer els usuaris de l'oficina del SOC en dies de calor com avui o bé recollir els funcionaris, evidentment pertorbats i dur-los a algún centre de desintoxicació. Si no estàn drogats o senils no s'entén que exigeixin els contractes dels últims sis anys quan apretant un botó poden accedir a tota la informació de la vida laboral de qualsevol treballador.

2 comentarios

dern -

Per cert!
Com que m'ha tocat anar a tarragona a buscar paperassa a l'ETT he comprovat que les famoses pujades tarragonines són de fireta!
Les grimpo en un tres-i-no-res!
Viatjan s'aprèn la mida justa de les coses

naumosky -

El meu sentit pèsam a la gent que fa aquelles interminables cues! I és que només puc dir que un "país" on pot existir l'estació de Sants, RenFe (sobretot tingues Fe) i Timofonica... sempre serà un país tercermundista!
A veure si ens pirem a Lisbon, paradís de les cataplanes (catalanes... jeje), del bacallà, del tranvia, dels sanditchos i sobretot del caos ordenat!