Facebook Twitter Google +1     Admin

dern

Quan cau, cau

Se muestran los artículos pertenecientes a Septiembre de 2006.

Invasió subtil

P-Avui he llegit a una pàgina d'internet que una persona normal i corrent, neta i polida, té al cos més èssers vius que èssers humans té la Terra ara mateix!!

Dern-Jo soc el Déu dels meus microorganismes! Soc un petit planeta caòtic que ells mai podran entendre del tot.

P-No podran entendre pero el tenen conquerit!!!

Dern-No em tenen conquerida, em tenen parcialment ocupada.Artesania Cirodiílica

20060921213403-thumb-oblivion-71.jpg

Aquests dies m'estic llevant més d'hora. Quan arrivo a l'estació el món te l'aspecte d'alló inconclús, com si encara s'hagués de definir en possibilitats no necessàriament millors que les del dia anterior. Potser per aixó no m'he sorpres en descobrir que en una paperera de l'estació hi descansa una cistella d'el.laboració cirodiílica, amb els seus vímets sobresortint de les vores, talment com si algú l'haguès tombat, sense voler en intentar abastar les panotxes del seu interior.

A la foto: la iluminació de l'estació de Reus a les 6 del matí. 20060924232158-vident.jpgI aquesta:

Etiquetas: ,

Passatemps

20060924232901-promeses.jpg

Fa uns matins van apareixer a la meva bústia els segúents anuncis (malgrat l'adverténcia de que no s'accepta publicitat). Les promeses que fan són respostes a les mateixes inquietuds, les respostes, igualment incertes malgrat la diversitat dels mètodes. Ens vènen quelcom que no existeix. Ens vènen una promesa

I sinó, busqueu les diferències entre la publicitat de l'agència legal RioAsociados:

(al tanto amb la formosa damisel.la que se suposa que es advocada)Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris