Facebook Twitter Google +1     Admin

dern

Quan cau, cau

Se muestran los artículos pertenecientes a Abril de 2007.

Renovar-se o morir

20070401205513-subi.jpg

Tot just deu fer quinze dies que els caps viguetans de ma germana en reconeixíen l'ascendència:

-Si aquesta noia és neta d'en Paulino!

Hi pensava al matí, en el descans de la meva feina Tortosina, asseguda a una taula de la reformada Drogueria Canidell, un d'aquests locals que han tingut l'encert de recuperar l'estructura d'un antic comerç que d'altra manera s'haguès perdut. Aquí, a Reus, durant un temps en vam tenir alguns exemples que corren perill de perdre's, ja que sembla que aixó de treure profit del patrimoni té poc a veure amb la política de promoció de la ciutat, que infla el pit ensumant un "Passat Gloriós" coma segona ciutat de Catalunya i es fa petar els pocs vestigis que en queden. I, tot pensant-hi m'han vingut molts records a l

... (més)

Etiquetas: , , ,

Part

20070408154149-rapresen.jpg

Avans de morir, diuen, s'ha de plantar un arbre, escriure un llibre i tenir un fill .... ( potser no per aquest ordre), en tot cas el procés de creació d'un llibre si que ho és, una mica, com un part: ple de dubtes, esforç i espera, un humor terrible i canviant i moltes esperances!

Ara, per fi, les felices mares ja el tenim aquí, i diumenge que vé el bategem, en el més d'abril, com si fos una nena rosadeta. Serà un bateig a la burgesa, amb autoritats i pròcers de la ciutat i totes les àvies del nostre petit llibre cofoies i sortides de la perruqueria. Només per aixó ja farà goig de veure.

No cal dir que hi esteu tots convidats!

07/04/2007 15:05 dern #. Dern pro. Hay 2 comentarios.


Alehop!

20070408153454-raro2.jpgDeu ser la primavera peró em sembla que alguna cosa canvia.

De madre y muy señora mia

20070519171441-hummer.jpg.bmp

S'acosta aquest dìa que ens en fan dir día de la mare. Se suposa que és una espècie de resargiment per tots els díes en que les nostres progenitores estàn al peu del canò i nosaltres no en fem el menor cas (com si les mares no ho fòssin els 356 díes de l'any) i se suposa, també, que aquell dia hauriem de fer exàmen de conciència i dedicar-lo a fer-les un xic més felices.

Deixant de banda consideracions sobre el consumisme i les estratègies de màrqueting al nostre món ultracapitalista en que acaben derivant totes les celebracions m'agradaria reflexionar sobre el concepte de maternitat que impera. Quina és la imatge de la dóna amb fils que tenim?

Fa una estona la Rosa reflexionava tot i lleginnt el diari:

- Em farè el longuis per si de cas els meus fills se n'obliden, que sinó encara em tocarà fer un din

... (més)

Etiquetas: ,Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris