Facebook Twitter Google +1     Admin

dern

Quan cau, cau

Se muestran los artículos pertenecientes a Julio de 2007.La fira de les vanitats

20070722125150-85399537-10cbadf43c.jpg

Del lamentable espectacle de la Fira de Sant Jaume (espais fraccionats, una oferta cada cop més curiosa i, val a dir, Friki, de firaires, el Parc Sant Jordi inundat de pixarades equines amb els accessos ocupats per improvisades dutxes per als amics amb peülles) fins als periples de la construcció del nou palau firal de Reus (al concurs per a l'aixecament del qual el Senyor Arata Isozaki ha rebutjat ni tansols presentar-se) hi va molt menys del que sembla. Tinc la sensació que tot el que es relaciona amb el concepte de Fira estigui maleït a la nostra petita ciutat.

I dic petita, així, tranquilament i amb voluntat que ens n'adonem d'una vegada, l'encant de Reus ha estat sempre, com el seu avantatge, que no sóm una gran ciutat i que no sóm tampoc una capital i, per tant, podem aprofitar-nos de la tranquilitat i la llivertat que aixó ens confereix. És aquest intent de semblar més del que

... (més)

Etiquetas: , ,

22/07/2007 13:41 dern #. Crònica de societat per Jossie B. No hay comentarios. Comentar.

INEM

20070731114516-inem.jpgLes sigles de l'administració espanyola encarregada de gestionar les prestacions públiques relacionades amb el treball, a Portugal, corresponen a les de l'Institut Nacional d'Emergències Mèdiques. Després del periple d'aquest matí per intentar assebentar-me de si tinc dret o no a cobrar l'atur, començo a pensar que una col·lavoració entre les dues entitats no estaria de més. Les ambulàncies podrien socòrrer els usuaris de l'oficina del SOC en dies de calor com avui o bé recollir els funcionaris, evidentment pertorbats i dur-los a algún centre de desintoxicació. Si no estàn drogats o senils no s'entén que exigeixin els contractes dels últims sis anys quan apretant un botó poden accedir a tota la informació de la vida laboral de qualsevol treballador.


Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris