Facebook Twitter Google +1     Admin

dern

Quan cau, cau

Se muestran los artículos pertenecientes a Mayo de 2008.

Realit-art

Propostes compromeses entre l’art i la societat a "En Construcción". Arte Contemporáneo Versus Cooperación al Desarrollo. El seminari, que va tenir lloc el passat 24 d

... (més)

Etiquetas: , ,

12/05/2008 20:40 dern #. Crònica de societat per Jossie B. No hay comentarios. Comentar.

Historia local al Penedés

20080521195736-calafellin.jpg

L’institut d’Estudis Penedesencs celebra el proper 31 de Maig la Primera Trobada d’Historiadors Penedesencs que han dedicat al tema Historia i Memòria Oral.

El programa d’actes inclou la presentació del llibre Eines per a treballs de memória oral per part del seu coordinador,
l’historiador Joan Corbalán.
Així mateix també tindrà lloc una taula d’experiències d’història oral al Penedès en que diversos autors (Helena Paricio de Castro i Úrsula Subirà Carrasco, Daniel Sancho París, Belén Moreno Claverías i Judith Barbacil Mestres) debatran sobre les experiències en la recuperació de memòria oral al Penedès i a Cata

... (més)

Etiquetas: ,Eduard Toda

En un retrat decimonònic d’Eduard Toda, podem trobar-lo enbolicat de cap a peus figurant ser una mòmia perfecta en ple Museu Arqueològic d’El Caire.

La broma, que avui en dia ens recorreria l’espinada amb un calfred, era molt del gust romàntic. Examinant antics documents en arxius reusencs, podem trobar les imatges més descabellades protagonitzades per l’Eduard, que agradava de retratar-se en les més diverses actituds, des de la del pròcer de la cultura, a la del drüida improvitzat sobre un hipotètic altar cèltic que creia haver localitzat en un indret indeterminat del Camp de Tarragona.

Amb l’amic Aker vam anar a empapar-nos de l’aura del primer egiptòleg de Catalunya, traductor de les obres d’Ali Bei

... (més)

Etiquetas: , , ,Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris